
کلیک کنید => فروش دستگاه بهینه سازی مصرف برق

بهینه سازی مصرف برق

رگولاتور خازنی مغز متفکری است که در بانک های خازنی وجود دارد. این مغز متفکر همچون مغز انسان عمل کرده و توانایی تصمیم گیری و مدیریت بالایی دارد. این مغز متفکر ساختاری الکترونیکی و میکروپروسسوری دارد. از این رو تمام دستورات در زمینه ی فرمان قطع و یا وصل پله های خازنی، بر عهده ی این رگولاتور ها می باشد.
رگولاتور ها عموما برای ارسال دستور قطع و وصل به کنتاکتور ها نیاز دارند. پس یک بانک خازنی برای این که سیستم نرمال و متعادلی داشته باشد، نیاز به رگولاتور و کنتاکتور دارد. می توانیم هر دوی این موارد را جزو تجهیزات مهم و حیاتی در تابلو های برق بانک خازنی به شمار آوریم.
نکته ی دیگری که می توانیم در مورد رگولاتور ها بیان نماییم، حفاظت از بانک خازنی است. این وظیفه ی خطیر نیز برعهده رگولاتور ها می باشد. البته این که شما از چه مدلی برای پروژه خود انتخاب می کنید، این عملیات حفاظتی متفاوت خواهد بود.
رگولاتور ها در انواع مختلفی موجود هستند. هریک از این رگولاتور های خازنی به منظور خاصی و در تابلو های برق بانک خازنی خاصی مورد استفاده قرار می گیرند. همیشه به یاد داشته باشید بهترین و بهینه ترین تجهیزات را برای بانک خازنی خود انتخاب نمایید.
رگولاتور دستگاهی است که با اندازه گیری ضریب توان بار، به مقدارمورد نیاز، خازن به مدار وارد می نماید در واقع این دستگاه تشخیص می دهد چه مقدار خازن باید به مدار وصل شود تا ضریب توان مطلوب بدست آید.
اصول کار رگولاتور:
کلیک کنید => فروش دستگاه بهینه سازی مصرف برق
مرحله ۱) اندازهگیری توان اکتیو و راکتیو
مرحله ۲) محاسبه ضریب توان با استفاده از رابطه COSQ=P/PS
مرحله ۳) محاسبه توان راکتیو مورد نیاز برای رسیدن به ضریب توان مطلوب
مرحله ۴) تزریق Q کیلووار راکتیو به مدار

رگولاتورهای خازنی در دو دسته هوشمند وساده تقسیم می شوند.تعداد پله های موجود در ساختار رگولاتور، نشان دهنده تعداد خازن های مورد نیاز جهت اصلاح ضریب توان می باشد که از ۴ الی ۱۲ پله در بازار موجود است.
نکات مهم در تنظیم رگولاتور شبکه بانکهای خازنی
۱: ولتاژی که برای رگولاتور توسط سازنده در نظر گرفته شده است با ولتاژشبکه یکسان باشد.
۲: ترانسفورمر جریان برای تغذیه رگولاتور حتما باید در ورودی برق اصلی قرار گیرد تا هم جریان خازن و هم جریان بار را اندازه گیری کند.
۳: مقدار C/K بیشتر از مقدار تنظیم شده نباشد در غیر این صورت میزان خطا افزایش می یابد.
۴: مقدار C/k کمتر از مقدار تنظیم شده نباشد در غیر اینصورت میزان خطا کمتر میشود ولی امکان نوسان (قطع و وصل متوالی) یک پله وجود دارد.
Q: ظرفیت کوچکترین پله بانک خازن برحسب ولت آمپر راکتیو VARA
V: ولتاژ شبکه
K1: نسبت تبدیل ترانس جریان
K2: نسبت تبدیل ترانس ولتاژ

راهاندازی اولین دستگاههای FPGA، یک موفقیت بزرگ بود و فضای استخراج بیت کوین را به کلی تغییر داد. FPGAها اولین ابزارهایی بودند که بهصورت تخصصی برای استخراج بیت کوین تولید شدند. آنها مزایایی مانند بهرهوری انرژی و سهولت در استفاده را برای استخراجکنندگان به ارمغان آوردند. یک GPU معمولی با قدرت هش ۶۰۰ مگاهش بر ثانیه، به ۴۰۰ وات توان الکتریکی نیاز دارد؛ در حالی که یک FPGA با قدرت هش ۸۲۶ مگاهش بر ثانیه، فقط به ۸۰ وات توان نیاز دارد. این پیشرفت چشمگیر، امکان ساخت اولین مزارع استخراج بیت کوین را فراهم کرد.
کلیک کنید => فروش دستگاه بهینه سازی مصرف برق
دستگاههای FPGA کارآیی بسیار بهتری نسبت به CPU و GPUها داشتند. نسخههای جدیدتر آنها که عملکرد بهتری داشتند خیلی سریع به بازار عرضه میشدند و علاوه بر این، طراحی آنهاً نیز نسبتا ساده بود و هزینه توسعه، طراحی و بهکارگیری پایینی داشتند. با این حال، مدت اندکی بعد از تسلط این دستگاهها بر صنعت استخراج، دستگاههای ایسیک هم از لحاظ کمّی و هم از لحاظ کیفی گسترش یافتند.
تولید دستگاههای ایسیک در مقایسه با FPGAها هزینه کمتری دارد، مصرف برق آن بهمراتب پایینتر است، سرعت آن چندین برابر بیشتر از FPGA است و فضای بسیار کمتری را اشغال میکند. مجموع این عوامل باعث شد تا بازدهی و کارآیی دستگاههای ایسیک بسیار بیشتر از FPGA باشد. این دستگاهها بهتدریج بر بازار استخراج غالب شدند و بعد از گذشت مدتی، عملاً استفاده از FPGA برای استخراج بیت کوین سودآوری خود را از دست داد.
با این حال، هنوز میتوان از این دستگاهها برای استخراج برخی از ارزهای دیجیتال استفاده کرد. دیجی بایت (DGB)، نروس نتورک (CKB)، وری بلاک (VBK) و کادنا (KDA) تعدادی از این کوینها هستند.